Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Khamis, 19 Mei 2011

Tukar 'Cat' Lagi Hehe..

Selamat Datang No ucapkan ye..oh TIDAK..sila masuk..SILA SILA...betul la ni umah No..cuma sejak mata ni takmo lelap No merajinkan diri la godek2 tuko cat baru.

Dlu No pernah tanya blogger Jamaluddin suh komen blog No. Dan alhamdulillah beliau telah pun komen dalam shoutmix No..

Jutaan TERIMA KASIH ya dik

No pun godek sana godek sini..buang itu buang ini pastu p timbang..hurmmm masih berat lagi. Kemudian dengan kunjungan Munna ke umah No ni No pun terpaut pada template Munna. Apa lagi cari la yang mana berkenan dan bila timbang balik.....TADAAAAA

Macam tak percaya plak....

Ni rekod yang template lama tuh..yg bawah 10 tu yg baru la ni.. Rupanya template lama No tu 3137.8KB waaaa..patut laaaa BERAAAT..

Waaaaah....Alhamdulillah..baru la lege sket No dibuatnya..sapa2 nak p timbang sila la p http://tools.pingdom.com. Kalo nak cari template yang cantik2 TAPI RINGAN boleh p sini http://scrappinblogs.blogspot.com.

TERIMA KASIH kepada Jamaluddin dan Munna ya.

Hurmmm..lepas ni boleh selalu 'tuko cat' la ye hihi..

14 ulasan:

halila Ibrahim berkata...

oooo bleh p timbang yea !! sebelum nie pernah dengar jugak tapi tak tau nak p timbang kat mana.. ooo lg satu kan pasal templet .. memang jugak dok cari .. ingat nak cari yg kiut miut .. pas ni meh la kita sama2 try yea kak No.. sebelum tu .. nak p timbang sat...

Kasih Ibu berkata...

bagus juga sesekali tukar "cat rumah" ni...cuma sy ni mls sikit nak mencari2 cat, berpinau mata...=)anyway, nice blog la...

Norhafiza berkata...

=>Fazz : ye..boleh p timbang sana ya..br la tau blog kita tu camne hehe..ada info nnt kakNo kongsi ek ataupun fazz boleh tny kakNo kot2 kakNo tau..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

oh ingat tuko cat rumah..rupanya cat blog..rina ttp cat hitam jelah utk ms neh..

Piasara berkata...

"no...akak tak risau berat blog,tp risau ngan berat badan ni..hahaha..nampaknya akk kena beli produk slim le kan..supaya raya ni akk ringan sikit kot...no,tq sbb share link tu..akk pun nk gi timbang ngan gi cari template cun2..tq.."

Daddy Ziyyad berkata...

oohh..info yang bagus ni...boleh timbang! hehhee..

tukar2 cat takpe...sebab free aja..eheheh

Daddy Ziyyad berkata...

saya dah test blog saya..betul ke?? 1.8 saat?

munna berkata...

munna pun sebelum ni berat juga blog lepas tukar template dan buang widget yg tak berkenaan baru cepat sikit dia loading...

Ila berkata...

bagus kak no...ambil berat nasihat org lain..kita ni kan baru lagi...

Norhafiza berkata...

=>rina : hehehehe..

=>kakPia : hahahaha betul tu kak..sama la kita..hurmmmm jooom kita sama turun..jooom kak..

=>daddyZiyyad : a a, betul blog DD amat ringan skl..No buka je sekejap je loading sbb widget x banyak kan..

=>munna : betul tu munna..br jmp apa kena 'tebas' hehe

=>ila : betul tu ila..kita yg beru kenal belajar dr yang dh lama ila..mana yg kita xtau kena belajar kan..jangan malu2 org kata hehe

sal berkata...

wah hebat...
nanti ajar kak sal pula yeee

azila berkata...

Selamat naik umah baru KNo:)

Cik Ina Do do Cheng berkata...

betul tu no, banyak widget jadi slow bila kita nak loading. sekarang nak buka no punya blog dah senang. dulu lambat tang header. cam ni senang orang nak kunjung blog no.

Norhafiza berkata...

=>kakSal : ooo beres2 hehe..

=>azila : trima kasih zila

=>kakIna : terima kasih kak..betul tu, dlu tak tau cara hehe