Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Jumaat, 22 Julai 2011

6hari 6Malam

Hari ni merupakan hari terakhir No bertapa kat sini. Lepas check-out kami terus menuju rumah sewa baru.

Selama No di sini No menetap di Hotel DWJ Ipoh, Perak. Bangunan yang bersebelahan je ngan opeh Abang.

Selama disini kami terpaksa pindah bilik 2x sebabnya bilik FAMILY yang No amik dah ada orang tempah awal2 lagi.

FAMILY RM168




Bilik Family no5 ni dia takde tingkap..jadi tak tau siang ke malam haha..

Kemudian berpindah ke bilik no7 pla..depan pintu je ni ha..

DELUXE SUITE RM148




Semua harga tu tak termasuk Breakfast. Klo nak juga dorang caj RM5/person. Jimat dalam RM1.50 klo No tak silap makan di Ipoh Hainan Chicken Rice. Memang sedap, tak rugi kalo anda mencuba masakan disana.

Kakitangan di kaunter tu pla, pantang nampak kita keluar masuk. Ucapan selamat pagi terus disapa sambil senyuman manis dibibir. Waaaah, rasa memang dihargai sangat2. Sampai kakak cleaner pun amat ramah mesra. Kenal sekejap macam dah kenal lama. Terima kasih akak cleaner ya kerana sudi layan berbual dengan No ni ha.

TERIMA KASIH BANYAK2 untuk warga Hotel DWJ atas khidmat cemerlang anda..

Boleh layari laman ini :

sumber gambar : Facebook DWJ Hotel

Apa yang paling menyeronokkan kami mendapat diskaun voucer ke Lost World Of Tambun.


6keping semuanya. 1keping untuk 6orang. Harga untuk dewasa biasa RM38, lepas diskaun dapat RM34. Kanak2 pula harga biasa RM32 lepas diskaun dapat RM30 untuk kanak2 tingginya melebihi 90cm. Sah sehingga 31 OKT 2011.

Pssst : umah sewa baru No tu dekat sangat la ngan Tambun nih..jom jumpa DI SANA..DI SANA..DI SANA hehe..

16 ulasan:

Ila berkata...

teringin nak gi tambun tu tp entah biler..hubby kurang suka tempat2 macma tu...hehehe

azila berkata...

wah..ghupernya kakNo dok kat hotel la yer selama 6 hari ni?nasib dapat rumah sewa cepat kan??

rATu kEBaYA berkata...

macam best je hotel ni.. kemas je.

halila Ibrahim berkata...

ooo.. tak pernah p lagi kesana ...

mzhany berkata...

waaa seronok la eh no..huhuhu INsyaALLAH da rezeki ke sana buleh singgah umah no ;)

~aSFaLiZa~ berkata...

wah best nya... huhuhuhu

ariana's berkata...

Selamat berpindah ke rumah baru No..
tak pe dok hotel lama pun..nampak selesa sgt tu..:)

Daddy Ziyyad berkata...

Duduk hotel 6 hari 6 malam ni No & husband dapat claim kan?

Niena Pengembara Ilahi berkata...

salam ziarah.. :( sorry sempat senyum jer kt sini :D

wahida berkata...

dah pernah gi lost world tu..mmg best!! anak2 enjoy..

amboi kak, byknya dpt voucher tu, tak nak buat GA ke? hehe...

Puanbee2 berkata...

boleh tahan harganya kelmarin kami pergi lost world tu tk rancang cr hotel punya lah susah

Aku Ibu Muda berkata...

alhamdulillah ye kak No, dpt gak rumah sewa...

duk kira2...wahh banyak gak belanja duk hotel smpai 6hari ni kannn

~izan~ berkata...

murah tu kak bilik hotel tu,family room rate dia sgt berpatutan pd izan sbb nmpk selesa dan luas...

selamat berpindah pula ye kak no.lps ni kalau ada rezeki kami ke Lost world tu bley la jumpa kakno kan hehe..

err rekod izan dok hotel plg lama sebulan++ huhu.ikot asben keje projek darat,sbb bila dia keje laut,sah2 tak dpt ikut hehehe...

Cik Ina Do do Cheng berkata...

no sekali sekala duk hotel lama skit, apa salahkan. bestnya nengok hotel tu. rasa nak duk hari-harikan.

Cik Ina Do do Cheng berkata...

no akak lupa bagi alamat nanti akak kasi ye.baru teringat hari ni

sal berkata...

sesekali menginap kat hotel..berpeluang, dapat jalan2 kat ipoh..

kt ipoh bnyk juga tempat shopping..cuci2 mata..