Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Rabu, 20 Julai 2011

BLOGGER GILA CEKAL KEMBALI


sebab AWAK la, SAYA buat entri ni..

SAYA tak tido lagi AWAK pun sama kan..
AWAK tak ngantuk lagi ke? SAYA pun masih cerah mata..
wife AWAK dah tido?..hubby SAYA dah zzzzzzzzz (kesian keletihan die)...
SAYA tak tido sebab duk cari umah sewa..AWAK tak tido nih xde umah sewa ke?
SAYA nak kat Ipoh tapi AWAK kat sane..
SAYA rasa AWAK takde kot..
klo ada AWAK bagitau SAYA ye..
hahaha AWAK jangan marah SAYA melalut nih ye..
maklum la SAYA tengah fening cari umah..AWAK tengah fening buat segmen haha..

berbalik cerita asal AWAK buat yang SAYA baca tadi..

AWAK buat segmen ni, SAYA pun tingin nak join..
AWAK memang suka buat segmen selalu kan, tapi SAYA join jarang sangat..
SAYA harap AWAK tak kisah ye..
maklum la SAYA ni surirumah bukan macam AWAK blogger tegar hehe..
yang penting SAYA tak gila tapi cekal macam AWAK..

eh eh..dah macam surat la pula SAYA tulis untuk AWAK..
SAYA tingat orang kata time ni banyak datang ilham..AWAK setuju tak?

AWAK tak kisah kan SAYA tulis panjang-panjang..
sebenarnya banyak lagi SAYA nak tulis untuk AWAK..
tapi SAYA takut AWAK boring la pulak..

harap AWAK puas hati dengan entri SAYA ni ye..
SAYA tak kisah tak menang pun, janji dapat join segmen AWAK pun dah ok..
jadi sekian dulu dari SAYA untuk AWAK..

ikhlas..dari SAYA kepada AWAK..

Tiada ulasan: