Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Khamis, 21 Julai 2011

Istimewa Untuk Anda

Diam tak diam dah lebih setahun rupanya usia blog No ni. Tu pun No tak sedo, upenye dah lepas besdey nye hehe..

Jadi inilah..Happy 1st Anniversary la untuk blog No ni ye..ahak ahak..sendiri ucap la.

Ok sempena ulang tahun ni No nak bagi sket adiah la untuk kenangan anda. Takde la beso dan mahal mana. Cukup la klo anda tengok SIDIA..otomatik anda akan INGAT NO hehe..

10 orang secara otomatik akan mendapat sedikit kenangan dari No tanda sokongan anda semua pada No selama ni. TERIMA KASIH BANYAK2..


Klo tak nampak sila nun ke bawah skali ye. Tapi NAMA akhir yang TERTERA kat gambo atas ni je ye hehe..

Nama yang tertera tu sila bagi NAMA, ALAMAT dan NO. TELEPON ke email nolan7177@yahoo.com 

Hadiahnyeee...


Dapat sorang 1. Harap anda semua sudi terima ya..

Oh ya, lupa No nak bagitau semua yang pasal Pemberitahuan :1st Ga For Beloved.Follower Mutiara NoLan telah No selamat menghantar kepada semua pemenang. Cik adik kita sorang tu kurang sihat rupanya, maklumla berbadan dua. Tapi masalahnya No tny dah sampai belum tak balas balik sms No. No call nak tanya kabo..cik operator pula yang menjawab huhuhu...sabooo..tp ni la bukti yang No dh pos padanya..lama dah ni sebelum cuti sekolah pertengahan tahun laginye..sekali barang No pos untuk Hany. Hany punya pun dah selamat sampai kan hany kan..PINKY lagi ahak ahak..sori stok IJO xde time tuh..


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
INI SENARAI PENERIMA BERTUAH

BILA NO DAH DAPAT MAKLUMAT BARU NO POSKAN YA..JADI KERJASAMA ANDA AMAT DIHARGAI UNTUK MEMUDAHKAN PROSES PENGEPOSAN..

11 ulasan:

suri solehah berkata...

wah no..selamta menyambut ulang tahun yg pertama tuk blog no..beruntung sapa dapat adiah no tu..

Daddy Ziyyad berkata...

Selamat ulangtahun pertama buat Blog No....Tahniah :)

mzhany berkata...

eh eh hany pun tersenarai eh?

hihi a'ah dh sampai, tak buat entri lagi haaa

GreenJade berkata...

hepi anivesari kt blog No naa..xde open table or tiup2 lilin ke ni sis? hehehehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

happy birthday to mutiara nolan !

maceh..sukernya kita!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

happy bitrhday to mutiara nolan!

maceh..sukernya saya!

sal berkata...

mekasih..

seronok dpt hadiah..tanda ingat pd kita..moga dimurahkan rezki..

Cik Ina Do do Cheng berkata...

no terima kasih kerana nama akak ada di situ.tak sangka plak, no ingat kat akak.


Selamat ulangtahum Blog No yang pertama semoga blog No terus success.

azila berkata...

tahniah kakNo..dah setahun ek?erm..zla punya bila ek?heheh

ariana's berkata...

Terimakasih banyak No..sukanya dpt hadiah dari No..moga bertambah-tambah murah rezeki No sekeluarga lps ni :)

ainnoraini berkata...

ade untuk kak ain ker..suke..sukenye...tq dear..