Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Sabtu, 6 Ogos 2011

Jom Download SKYPE..Free je

Sape yang belum ada SKYPE?..No baru je download 2hari lepas. Kesnya kawan baru fb No dari Jepun col No ke Malaysia guna SKYPE. Jadi No pun teringin la nak download..kesian pula terpaksa Nini bayo bil tepon..klo guna video FREE je dan muka pun kita leh kenal kan?..Jadi dengan khusyuknya No pun download la lam lappy No ni hehe..

No rasa guna SKYPE ni lagi senang dan mudah dari kita guna YM (Yahoo Messenger) atopon guna video call dari fb tu..ala yang guna BandooChat tu..yang mane video nya agak tersekat2..No pernah guna BC ni tapi suara No 1minit nenek dorang baru dapat dengar..huhu...jenuh duk tunggu..tapi dengan SKYPE ni amat terang dan jelas suaranya serta tiada tersekat2. No guna pun broadband pakej yang paling murah je pun tapi memang takde gangguan..

Ok..bagi sesiapa yang nak install lam pc atau lappy masing2 leh klik link ni.. http://www.skype.com/intl/en/home
Kemudian klik kat anak panah macam atas tu sampai keluar yang  dalam bulatan merah tu ya..klik DOWNLOAD NOW..

Akan jadi macam gambo atas ni..kemudian klik lagi DOWNLOAD SKYPE..



Kemudian ikuti arahan seterusnya. Dari STEP 1 hingga ke STEP 4 ya..senang bukan??..dah ada ID anda?..boleh la ADD No..nanti kita leh LIVE bersama2..ops ops..TAWARAN ini hanya SAH untuk WANITA sahaja hehe..sila add contact No di no.lan77..

Tima kasih kepada rakan No..Nini Nasir dari Okayama, Japan..

8 ulasan:

Kakzakie berkata...

Nak berohayo gozaimas dgn kawan No di Jepun pun mudah sekarang ye....

mzhany berkata...

hany kt opis mmg guna skype sbb skype mmg official communication. web conference semua ok...add hany yer no. rohani.mtsb

halila Ibrahim berkata...

tu la ada member yg dok suruh dowload skype ni.. tapi tak mau la dowld nanti hasben banyak soal...

Cik Ina Do do Cheng berkata...

amboi no dah ada kawan kat jepun plak.akak ni bab ni ketinggalan zaman skit. Skype tu cam yahoo massenger ke no?

~izan~ berkata...

skype ni la penghubung kami suami isteri kak bertahun2 lamanya... anak2 lepaskan rindu video call dgn ddy diorg via skype... ni nnt hari raya,kami duduk bertiga dpn skype utk bermaaf-maafan di pagi raya dgn org di laut sana....

sal berkata...

amboi no..dah maju setapak lagi, ...skype dah..

tahniah ye..mekasih tunjukkan..ilmu tu..

kak sal ni, tak tahu apa2,anak yg dwnloadkan tu.anak2 rajin try..akak lum lagi.

Tanpa Nama berkata...

assalamulaikum... saya nini, kwn kak nor yg kak nor duk ckp duk jepun tu. salam perkenalan dari nini

musume paka berkata...

shhhh