Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Sabtu, 24 September 2011

TAHNIAH : Anda Berjaya

Teka gambar dalam entri Teka Gambar - Dapat Hadiah Tau dah ada PEMENANGNYA...tahniah kepada Aku Ibu Muda. Jawapan yang TEPAT sekali. Yang paling No kagum..sifat yang tidak putus asa..mencuba dan terus mencuba dan akhirnya telah BERJAYA...TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH deh dari kakNo..

Teka Gambar

Dan JAWAPANNYA....


MURTABAK RAJA..klate mariiiii

Wani, nanti kakNo pos baucer tu deh..alamat Wani masih ade dalam simpanan kakNo..

Klo nak datang men air tu bagitau kakNo..takyah duk otel2 tu..duk umah kakNo je..alaaaa dekat je tu dalam 2km je...tapi jangan datang cuti time raye haji..kakNo balik klate hehehe...

7 ulasan:

Aku Ibu Muda berkata...

yuhuuuuu...berjaya akhirnya! hehe...

kakNo, guna alamat opis lah...ri tu bagi alamat rumah rasanya

buleh ke ni tdo kat umah kakNo? hehe....

halila Ibrahim berkata...

hehe .. x tau pun ada nama murtabak raja kelantan ...

Aku Ibu Muda berkata...

kak No...td dah komen, taktau masuk ke tak...

nanti wani bg alamat opis la ye...alamat rumah tu risau sikit..hehe

SyUhAdA berkata...

wahh..thniah kpd yg menang..

sal berkata...

pandaia no buat gambar hitam putih tu..sampai tak kenal murtabak rupanya..

cikguden berkata...

murtabak raja? baru tahu hari nie

sal berkata...

no..mekasih dengan hadiah key chain tu..cantik dan ringan. senang utk dibawa, mekasih...moga murah rezki ..