Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Sabtu, 29 Oktober 2011

Misteri 7E....

Mula2 sekali No nak minta maaf la ye. Sebabnya No pun 50/50 nak percaya ni manusia ke syaitan. Tapi video ning dah di upload meluas dalam fb terutamanya pemilik akaun dari Terengganu.

Banyak andaian telah didapati. Bagi yang was2 terus menghubungi kenalan masing2 di sana. Malah ada juga pergi sendiri untuk bertanya khabar betulkah kejadian tersebut. Dan terus respon yang ianya betul2 terjadi.

Kejadian berlaku di 7 Eleven Paka, Dungun Terengganu..

Walau pe2 pun..anda nilai la sendiri. Sekiranya betul ianya pun makhluk ALLAH juga kan. Tapi sekiranya tidak maka anggaplah jelmaan tersebut adalah MAKCIK YANG KURANG SARA klo dalam istilah melayu ada penyakit mental. Atau ada seseorang yang mempunyai niat tak baik..Tapi jika sekiranya 3-3 tu salah dan hanya lah editting semata2..No memang tabik la kat budak yang buat video ni sebab dah bagi GEMPAR SELURUH WARGA PAKA amnya dan seluruh rakyat TERENGGANU khasnya..Dan editting yang terbaik sebab part akhir tetiba HILANG GHAIB..Tapi No rasa BUKAN EDIT sebab bayangannya terpisah diantara stiker dan barangan di cermin 7E tu. Mmmmmmm...sape ye??

Cuma apa yang No pasti dalam video ni kata ada nampak BUDAK..dan perhatikan bila Zizol yang pakai baju merah tu keluar..dengar dari percakapannya memang ada budak tp di dalam video tersebut BUDAK TIDAK KELIHATAN..

Tonton la dan nilai la sendiri...ini adalah rakaman dari cctv 7E dan di rakam balik dalam hp..


p/s : antu moden pakai handbag daaaaaa hihihi....

Tapi No juga ada peristiwa yang benar2 berlaku pada kawan No..dalam dia duk snap2 gambar dalam acara bakar2 ala bbq kat umahnya..lepas di upload dalam pc dan terjumpa la sekeping gambar ni..

Makhluk bercahaya
No pernah buat entri  di sini tapi sayang tuan punya fb dah padam album ni sebab ada yang tuduh dia mereka2 kan cerita. Hanya ALLAH SWT YANG MAHA MENGETAHUI..

~WALLAHUALAM~


No klo tersempak iblis syaitan tak takut tapi klo terserempak orang bertopengkan syaitan..kita tiup bace jampi serapah pon dia tak lari2..habis2 tangan kita yang putus huhuhuhu...

7 ulasan:

Ann Huda (Ate) berkata...

A'ah..Nape 'antu' tu pakai handbag? :D

sal berkata...

takutttttt..

baca surah moga2 Allah melindungi kita..
tapi yg bercahaya tu,ehhh????

YATZAKIE berkata...

eei..ape ni..mcm pelik je kak nor..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

ermm..mungkin org sakit mental kut tp x mustahil juga jin atau syaitan yg cuba menyesatkan manusia kan..

Cik Ina Do Do Cheng berkata...

betul tu No, manusia lagi kita risau dari hantu syaitan, at least hantu syaitan takut ngan ayat-ayat suci Al-Quran, kalau manusia ,cam mana

Kakzakie berkata...

Tapi kita kena percaya yg syaitan/jin memang ada sebagimana disebut dlm al-quran.Cuma manusia bertopeng hantu tu yg lagi takut ye No.

mzhany berkata...

tak berani nok tgk. ahahah imaginasi kuat sgt huhu MZ lok keje balik lewat..haishhh takmboh la tgk ;)