Rakan Maya

Kenali No

Foto saya
Ipoh, PERAK
Anok TEGHANUNG kawen ANOK KLATE, umo 35thn, isteri RUSLAN DAUD, ibu 4org anak

THR Gegar Pantai Timur - Saluran Radio Pilihan No

Khamis, 22 Disember 2011

Berehat Dlu..

Salam ziarah untuk pembaca No ya..

Untuk rakan2 maya No, izinkan No berehat sekejap dalam dunia blogging ni. Ini kerana No mendapat gangguan internet. Nak ziarah rakan2 pun tak selesa sebab lambat loading. Klo ada gambar lagi la lambat No nak tengok...kadang2 tak bukak langsung gamba tu huhu..

Tapi No masih aktif di FB..sape nak ADD sila ke Norhafiza Abdullah. Walopun tak nampak tanda HIJAU tu tapi No masih on9..klo anda hanta mesej dan berjawab tu on9 la No hehehehe...

Fazz : kakNo masih xdapat tengok video hantu tu la...sabooooooo

12 ulasan:

Ila berkata...

ok,akan add kak no di fb

sal berkata...

akak add no kat fb .
nama fb akak: salbiah..

adakalanya kita memang perlukan rehat..dah ok nanti bertemu lagi..

ieda berkata...

saya dah lama x beFB kak :)

ayushida berkata...

ok k no..selamat berehat... mesti nnti banyak idea nak tulis kan....

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

kalau internet slow mmg boring nk online kan No..


rina jarang main fb..online je tp x post apa-apa :)

ariana berkata...

ternet problem lg ke No? bila nk berblog balik ni..fb tak sama lah..

mzhany berkata...

huhu trkejut baca gangguan tuh, huhu igtkn gangguan ape..hihi ok no...

munna berkata...

takpe...munna dah lama add kak no

cikguden berkata...

cikguden pun dah lama berehat ni. huhu

ainnoraini berkata...

Lama berehat No...
Sihat ker...

Kamsiah berkata...

pakai bband ke streamyx?

cikguden berkata...

kite pun dah jarang2 update sekarang